Prijatelj Vašeg osmijeha - Stomatološka klinika Veselinović čini vaš osmijeh još ljepšim!

O nama – Dr Veselinović

Stomatološka ordinacija Herceg Novi Dr Veselinović

Stomatološka klinika Dr Veselinović se nalazi u Crnoj Gori, u primorskom gradu Herceg Novom – jednoj od najpoznatijih turističkih destinacija na jadranskoj obali.

Ukoliko želite da zdravlje i ljepotu svojih usta i zuba povjerite visoko kvalifikovanim doktorima i specijalistima stomatologije, naš tim će spremno odgovoriti na sve vaše potrebe i zahtjeve.

Zašto nas pacijenti preporučuju?

Više od 40 godina iskustva i neprestano ulaganje u edukaciju našeg osoblja, kao i u najsavremeniju tehničko-tehnološku opremu, razlog su iz kojeg pacijenti iz Crne Gore, regiona i cijelog svijeta dolaze u našu ordinaciju.

Značajno priznanje i naročitu satisfakciju za naš tim predstavlja to što nam najveći broj onih koji nam se jednom obrate, postaju naši stalni pacijenti.

Zadovoljni pruženom pomoći i osjećajući se sigurno u prijatnoj atmosferi naše moderno oprijemljene ordinacije, oni nastavljaju da dolaze sa svojom porodicom i prijateljima.

Mi smo stomatološka klinika za sve generacije

Kod nas pacijenti nailaze na topao prijem, empatiju i razumijevanje i nadasve profesionalan pristup stomatološkom problemu sa kojim se susrijeću.

Naš krug doktora i specijalista stomatologije je duboko posvećen izvođenju svih stomatoloških intervencija i postizanju optimalnog oralnog zdravlja pacijenata.

Četvorodecenijska tradicija porodične klinike Dr Veselinović nepobitni je dokaz da se svesrdnim zalaganjem, motivacijom i ulaganjem u visok standard stomatološke usluge može postići dugoročno održiv dobar odnos cijene i kvaliteta.

Stomatološke intervencije po principu visok kvalitetpristupačne cene

Od davne 1984. godine, kada je klinika Dr Veselinović osnovana, više od 10.000 pacijenata iz Crne Gore, regiona i svijeta je upoznato s činjenicom da će kod nas dobiti vrhunske stomatološke intervencije po veoma pristupačnim cijenama.

Bazična stomatologija (plombe i protetika), ugradnja implanata sa svim pratećim intervencijama (sinus-lift, nadogradnja kosti, lateralizacija nerva), kao i snimanja u rendgen-kabinetu (ortopantomograf), samo su deo velike palete stomatoloških usluga koje vam pružamo u rješavanju jednostavnih i komplikovanih slučajeva.

Posebnu čast nam čini saradnja sa drugim klinikama i vodećim ekspertima sa ciljem zadovoljavanja redovnih i specijalnih zahtjeva naših pacijenata.

Rukovodeći se uvijek ljekarskom etikom i odgovornošću prema pacijentu, nikada nismo ustupali pred nastupajućim trendom modernog doba koji često nalaže uslugu nižeg kvaliteta i bez postojanih rezultata.

Naš moto je oduvijek bio visok standard bez kompromisa!

Porodična stomatološka tradicija duga 40 godina

Stomatološka ordinacija Herceg Novi Dr Veselinović

Zahvaljujući bogatom znanju i zavidnom iskustvu roditelja, s jedne strane, i želji za edukacijom i entuzijazmu nasljednika, s druge, Stomatološkoj klinici Dr Veselinović pripada ugledna pozicija na stomatološkoj mapi ovog dijela Evrope.

Osnivač i vlasnik ordinacije je dr Ilija Veselinović, specijalista oralne hirurgije i implantologije, koji je zvanje stekao na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Član je Srpskog lekarskog društva za oralnu hirurgiju i implantologiju, kao i Komore privatnih zubnih ljekara Crne Gore. Aktivan je učesnik brojnih edukativnih programa iz domena oralne hirurgije i implantologije, parodontologije i estetske stomatologije.

Dr Jasna Veselinović, specijalista ortopedije vilica, koja je zvanje takođe stekla na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, od osnivanja je stalni član klinike Dr Veselinović.

Aktivno učešće uzima na redovnim stručnim seminarima i predavanjima vodećih domaćih i svjetskih eksperata iz oblasti ortopedije vilica, oralne hirurgije i estetske stomatologije.

Roditeljski poziv biraju i nastavljaju tradiciju sin dr Milan Veselinović i kći dr Ljubica Veselinović, koji su 2011. g. završili studije stomatologije takođe u Beogradu.
Paralelno sa specijalističkim studijama iz oralne hirurgije, usavršavaju znanja i stiču dragocjeno iskustvo radeći sa svojim roditeljima, istaknutim specijalistima.

Stomatološka klinika Dr Veselinović – Vaš dodatni razlog da posjetite jadransko primorje!

Svi oni kojima Herceg Novi nije rodni grad, a željeli bi da se bolje upoznaju sa njegovim ljepotama i primorskom kulturom, mogu već danas organizovati odmor u ovom mjestu.

Ukoliko želite da vaš turistički aranžman obuhvati i stomatološke intervencije, pozovite Stomatološku kliniku Dr Veselinović i zakažite termin.

Na taj način ćete spojiti lijepo i korisno – odmor i uživanje sa zdravljem i ljepotom svojih zuba.

Stomatološku kliniku Dr Veselinović čini tim posvećenih, marljivih i pasioniranih profesionalaca!

Naš tim!