Dentalni turizam

Dentalni turizam je poslednjih godina postao veoma popularan među strancima, ali i među našim sunarodnicima koji žive i rade u inostranstvu.

Šta je tačno dentalni turizam?

Pojam dentalnog turizma je dobro poznat svima onima koji žele kvalitetne stomatološke usluge, ali po znatno povoljnijim cijenama nego u zemljama iz kojih dolaze. To su najčešće države sa jakom ekonomijom i visokim standardom, ali i velikim troškovima života.

Otud ne iznenađuje činjenica da su tzv. dentalni turisti spremni da otputuju čak i na drugi kontinent jer su im, i pored izdataka vezanih za putovanje i smještaj, stomatološke usluge isplative.

Stomatološka klinika Dr Veselinović kao centar stomatološkog turizma u Herceg Novom

Stomatološka klinika Dr Veselinović posebnu pažnju i vrijeme poklanja pacijentima iz inostranstva.

Svjesni smo da je potrebna određena doza hrabrosti pri donošenju odluke da se povjerenje pokloni ljekaru iz strane zemlje. Pri tome, odlazak kod stomatologa sam po sebi za većinu ljudi ne predstavlja prijatnost.

Iz ovih razloga, naš specijalistički tim nastoji da boravak „dentalnih turista“ u našoj ordinaciji, gradu i zemlji učini izuzetno prijatnim. Naša namjera je da, osim najvišeg kvaliteta stomatoloških usluga, pacijentima pružimo iskustvo koje zauvijek ostaje u lijepoj uspomeni.

Dentalni turiza Herceg Novi

Dentalni turizam – Procedura od inicijalnog kontakta do stomatološke intervencije

Pacijenti nam se obično prvo obraćaju putem imejl-adrese ordinacija@drveselinovic.com, što im inače i preporučujemo.

U korespondenciji izlažu problem koji imaju, eventualne ranije intervencije i ciljeve koje žele postići. Na osnovu tih informacija i ortopan-snimaka koje nam šalju, okvirno procjenjujemo stanje zuba i vilica. Potom iznosimo predlog terapije u datom slučaju, uzimajući u obzir mogućnosti i želje pacijenta.

Pacijenti iz inostranstva su inače vrlo revnosni kada je u pitanju organizacija traženih stomatoloških intervencija. Javljaju se na vrijeme kako bi se trajanje terapije i oporavak uklopili u termine njihovih odmora.

Zahvaljujući njihovoj i našoj odgovornosti, sve uobičajeno protiče u najboljem redu i pacijenti se zadovoljni vraćaju u svoju zemlju.

Stomatološka klinika Dr Veselinović – Izlazimo u susret svim vašim potrebama!

Da bi se specijalistička ordinacija istakla na mapi dentalnog turizma, ona mora steći kredibilitet najprije u sopstvenoj zemlji.

Stomatološki tim naše klinike čine specijalisti oralne hirurgije i implantologije, kao i specijalisti ortopedije vilica. Odlikuje ih više od tri decenije iskustva i bogato znanje, sa jedne strane, i visoke kvalifikacije, inovativnost i mladalački entuzijazam, sa druge.

U korelaciji, svi ovi činioci daju savršene rezultate, na veliku korist našim pacijentima.

To znači da, zahvaljujući znanju, iskustvu, najsavremenijim edukativnim metodama i implementaciji svjetskih stomatoloških trendova, ispunjavamo sve uslove za dosezanje najviših terapijskih standarda.

Koje stomatološke usluge pružamo?

Da bismo olakšali terapiju i boravak svojim pacijentima iz inostranstva, na klinici smo obezbijedili kompletnu dijagnostiku i tretman:

Dentalni turizam stomatološke usluge
Foto: Stomatološka klinika Dr Veselinović

Zašto za dentalni turizam odabrati baš našu kliniku u Herceg Novom?

Osim stomatoloških intervencija na najvišem nivou i po povoljnim cijenama, prednost dolaska na našu kliniku oglijeda se i u posjeti samom Herceg Novom.

Ovaj mali primorski grad smješten je na ulazu u Bokokotorski zaliv, jedan od najljepših zaliva na jadranskoj obali.

Boka, „nevjesta Jadrana“, kako ju je davno opjevao naš veliki pjesnik Aleksa Šantić, omiljena je turistička destinacija turista iz cijeloga svijeta.

Do Herceg Novog se stiže brzo i lako zahvaljujući dobroj aero-mreži. Ovaj grad je udaljen svega 45 km od aerodroma Cilipi u Dubrovniku (Hrvatska) i 35 km od aerodroma Tivat (Crna Gora).

Takođe, nalazi se na samo 30 km od starog grada Kotora (koji je pod zaštitom UNESCO-a). Na pola puta do Kotora, ističe se arhaični pomorski grad Perast, sa dva mala impresivna ostrva.

Dalje, u Tivtu je, pored aerodroma, izgrađena svjetski poznata mondenska marina Porto Montenegro. Ovo luksuzno nautičko naselje je čuveno sastajalište svjetskog „džet-seta“. Baš kao i Porto Novi u Herceg Novom.

Uostalom, čitav Bokokotorski zaliv se smatra najljepšim fjordom na jadranskom primorju. Odlikuje se brojnim malim plažama i restoranima sa internacionalnom kuhinjom.

U zeleđu Boke, nalazi se planinski masiv Orjen, koji je odavno omiljeno mjesto planinara i ljubitelja lova na divljač.

Dakle, sigurni smo da ćete, pored lijepih i zdravih zuba, poneti sobom i mnoštvo divnih uspomena.

Posebne pogodnosti za pacijente iz inostranstva na klinici Dr Veselinović

Kao što smo već istakli, nastojimo da svojim pacijentima osiguramo najbolju uslugu uz maksimalno pristupačne cijene, ali i da im na svaki način olakšamo dolazak, boravak i povratak u postojbinu.

Zbog toga smo spremni da organizujemo transfer od–do aerodroma, obezbijedimo apartmanski smještaj i pomognemo „dentalnim turistima“ da obiđu najznačajnije turističke destinacije primorske regije.

Javite nam se već danas imejlom (ordinacija@drveselinovic.com) ili telefonom (+38269689503) i napokon dobijte osmijeh kakav ste oduvijek željeli.

Instagram
Facebook

1 week ago

Stomatološka Klinika Veselinović
Mini-implanti su u svjetsku ortodonciju uvedeni početkom XXI vijeka kao novo sredstvo za preciznu kontrolu pomijeranja zuba tokom određene ortodontske terapije. Koriste se za korekciju nepravilnosti zagrižaja, koje bi inače zahtijevale operaciju u okviru ortognatske hirurgije. Ovi mali titanijumski legirajući šrafovi, prečnika od samo 1,5–2 mm, služe kao uporište fiksnoj protezi i značajno pomažu u ispravljanju zuba, njihovom vraćanju u pravilan položaj i korigovanju zagrižaja. Postavljaju se u lokalnoj anesteziji, diskretni su i ne stvaraju neprijatnost tokom nošenja. Nakon terapije se lako uklanjaju jednostavnim odšrafljivanjem..HERCEG NOVITel.: +382 31 342 108Viber: +382 69/ 689-503E-mail: ordinacija@drveselinovic.comWeb: www.drveselinovic.com.BEOGRADTel: +381 11 630 97 77 Mob: +381 64 239 25 96E-mail: milan@drveselinovic.comWeb: www.drveselinovic.com..#drveselinovic #ordinacijadrveselinovic #drveselinovichercegnovi #drveselinoviccrnagora #stomatologhercegnovi #zubarhercegnovi #miniimplanti #miniimplanticrnagora #miniimplantihercegnovi #miniimplantistomatolog #miniimplantiuortodonciji #ortodontskiminiimplati #orthodonticminiimplants #orthodonticminiimplantsmontenegro #orthodonticminiimplantshercegnovi #orthodoncymontenegro #orthodoncyhercegnovi ... See MoreSee Less
Pogledaj na Facebook
Radno vreme
  • Pon. – Pet.: 08:00 – 20:00
    Subota: 08:00 – 14:00
    Nedelja: Zatvoreno
Kontak informacije